Dru Cultuurfabriek, Ulft
24.09.2016, 20:45

WENDE

Wende / c) Romy Treebusch

Wende Snijders, Vocal

TICKETS: 21- € | VVK 18,50 € (excl. online booking fee) 21,- € | deurverkoop (excl. online booking fee)
VVK LOKAL: Receptiebalie in de DRU Cultuurfabriek, Hutteweg 24, 7071 BV in Ulft: Tel.: +31(0)315-714358, info@drucultuurfabriek.nl

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als performer en maker van eigen repertoire en shows binnen het theater en het popcircuit. In 2002 studeerde Wende af aan de Academie voor Kleinkunst met het verlangen langs podia te touren met eigengemaakte theaterconcerten. Ze verdiepte zich in het Franse Chanson uit de jaren 50 en 60 en bracht aansluitend een Engelstalig album uit. Ze ontving een indrukwekkend aantal prijzen voor haar werk (twee Edisons, de Annie MG Schmidt prijs, een gouden album en een Gouden Harp voor haar lef en drang naar vernieuwing en voor het brengen van theater naar het popcircuit).

In 2013 kwam haar album Last Resistance uit, opgenomen in Berlijn. Ook dit repertoire bracht Wende zowel in het popcircuit als in het theater. Wende zoekt te allen tijden de grenzen op en zoekt waar deze grenzen nog verder kunnen worden opgerekt. Dit doet ze in zowel haar eigen werk, als in projecten waarbij zij met anderen meewerkt. Sinds haar afstuderen maakt ze shows waarin ze alle theatrale elementen gebruikt om een verhaal te vertellen. Ze zoekt naar het spanningsveld tussen theater, popmuziek, elektronische muziek en klassieke muziek en hoe zij elkaar kunnen ontmoeten en hoe zij zich tot elkaar verhouden. Daarbinnen onderzoekt ze de balans tussen het entertainment en het experiment. Het programma bestaat uit de vertoning van de film Zürich (20 uur theaterzaal) + concert (22.00 uur popzaal).

Veranstalter | Organisatie: DRU Cultuurfabriek

Dru Cultuurfabriek, Ulft

Hutteweg 24
7071 Ulft
Nederland

+31(0)315-714358
info@dru-fabriek.nl

Weitere Informationen zu diesem Ort Diesen Ort auf der Karte anzeigen